Mesoterapia ja Biorevitalisaatio

Mesoterapia- ja biorevitalisaatiohoidot ovat ihoa elvyttäviä, kiinteyttäviä ja ihon rakennetta parantavia hoitoja. Hoidot voidaan tehdä pistoshoitona tai neulattomasti.
Varaa aika
Meso terapia kosmetologilla

MITÄ OVAT MESOTERAPIA JA BIOREVITALISAATIO?


Mesoterapia ja biorevitalisaatio ovat ihoa elvyttäviä, virkistäviä ja kiinteyttäviä sekä ihon rakennetta parantavia hoitoja. Hoidossa ihoon imeytetään yksilöllisesti valittavia tehoaineita, jotka sisältävät hyaluronihappoa, solujen toimintaa aktivoivia vitamiineja, antioksidantteja ja peptidejä. Tehoaineet kuljetetaan ihon eri kerroksiin joko pienin paikallisin pistoksin tai neulattomasti. Iho-ongelman ja ihon tarpeiden mukaan valittavia vaikuttavia aineita imeytetään yksilöllinen määrä juuri niille alueille, joilla niitä tarvitaan.

Hoitojen tuloksena on luonnollinen, kimmoisa ja nuorekkaampi iho. Ihon väri tasoittuu, iho napakoittuu ja alkavat juonteet madaltuvat. Anti-age-vaikutusten lisäksi myös nuorempi iho hyötyy hoitojen elvyttävästä ja ihon hyvän kunnon ylläpitävästä tehosta.

Biorevitalisaatiolla ja mesoterapialla saadaan usein näkyviä tuloksia jo yhden hoitokerran jälkeen. Pitkäkestoisemmat ja merkittävämmät tulokset saadaan 3-5 kerran sarjahoidolla, jolloin hoidot tehdään 2-4 viikon välein.