Lääkärin tekemät botuliinihoidot

Botuliini soveltuu erinomaisesti kasvojen ihon silottamiseen, otsan ja silmänympärys ryppyjen ehkäisemiseen, kulmakarvojen ja suupielten kohottamiseen.
Varaa aika
Lääkäri suorittaa botuliinihoitoa

Botuliini soveltuu erinomaisesti kasvojen ihon silottamiseen, otsan ja silmänympärys ryppyjen ehkäisemiseen, kulmakarvojen ja suupielten kohottamiseen. Botuliinin vaikutus perustuu ihon alla olevan lihaksen rentouttamiseen. Lihasten rentoutuminen tapahtuu joko osittain tai kokonaan annoksesta riippuen. Botuliini nuorentaa ja piristää ulkonäköä sekä ihosta tulee sileämpi kasvojen ilmejuonteiden vähentyessä.Botuliinin on todettu auttavan myös migreenin hoitoon, bruksismin eli liikapurennan hoitoon sekä liikahikoiluun.Botuliinin vaikutus alkaa 2-4 päivän kuluttua toimenpiteestä ja kestää noin 4-6 kuukautta. Toimenpide voidaan uusia miten monta kertaa tahansa. Injektioiden säännöllinen käyttö ehkäisee ja vähentää tehokkaasti ryppyjä ja uurteiden muodostumista kasvoille. Konsultaatio antaa paljon lisätietoja sinua kiinnostavasta toimenpiteestä. Konsultaatiossa lääkäri kertoo sinulle kaikista toimenpiteeseen liittyvistä vaiheista eli siihen valmistautumisesta, tapahtumista ja jälkihoidosta. Konsultaatio on mahdollista tehdä myös kuvien perusteella.

Dr. Larissa Koivuniemi on esteettinen lääkäri jonka palveluihin kuuluu botuliinihoidot ja Coq langat. Larissan vuosien kokemukset kerryttänyt valtavan määrän diplomeja ja hän myös kouluttaa kollegoja alaan liittyviin toimenpiteisiin.


-American Academy of Aesthetic Medicine level 2 diplomi

-Mesq esteetikan klinikan vastaava lääkäri

-Astomed Finland Oy kouluttava lääkäri.