COG-langat

COG-langoilla voi upeasti tehdä erilaisia kasvojen alueen kohottavia toimenpiteitä.
Varaa aika
cog lankojen esittely

COG-langoilla voi upeasti tehdä erilaisia kasvojen alueen kohottavia toimenpiteitä. COG-langoissa on väkäsiä, jotka kiinnittyvät kudokseen. Kun lankoja nostetaan, myös piirteet nousevat.

Ikääntyvä iho ohenee, sen kimmoisuus heikkenee ja se menettää ratkaisevalla tavalla kosteutta. Ikämuutokset johtuvat ihossa ja ihon alla tapahtuvista muutoksista:

  • Ihon hyaluronihappopitoisuus laskee, jolloin iho kuivuu ja sen nuorekas täyteläisyys vähenee.
  • Ihon kollageenisäikeet heikkenevät ja vähenevät, jolloin iho veltostuu ja piirteet laskeutuvat.
  • Ihon elastiinipitoisuus laskee. Ihon palautumiskyky huononee.
  • Ihonalaisen rasvan määrä vähenee, ja rasva valuu maan vetovoiman vaikutuksesta alakasvoille.
  • Muutoksia tapahtuu myös lihaksissa ja luissa.

Ikääntymismuutosten myötä kasvojen muoto muuttuu neliömäiseksi. Painopiste valuu keskikasvoilta leukalinjaan. Muodostuu juonteita ja syviä uurteita.


Mesolangoilla voidaan häivyttää ikääntymisestä johtuvia muutoksia ja palauttaa kasvoille nuorekasta ovaalia muotoa.

Mesolangat ovat sulavia, ihon alle asetettavia lankoja, joiden avulla ihoa voidaan elvyttää ja kiinteyttää.Sen avulla voidaan kohottaa piirteitä ja palauttaa kasvoille nuorekasta kiinteyttä ja napakkuutta.

Hoidossa käytettävät langat valmistetaan polydioksanonista, jota on käytetty pitkään lääketieteessä haavojen ompelussa (ns. sulavat tikit). Hoidoilla voidaan tehokkaasti ennaltaehkäistä ikääntymismuutoksia sekä häivyttää jo syntyneitä ikääntymismuutoksia, mm. kohottaa laskeutuneita piirteitä.

Tavallista mesolankahoitoa tehokkaampi vaihtoehto on väkäslangat. Väkäslangoilla voidaan tehdä reilusti suurempia kohotuksia kuin mesolangoilla.

Mesolankahoito on tehokas ja turvallinen esteettinen hoito.

Dr. Larissa Koivuniemi on esteettinen lääkäri jonka palveluihin kuuluu botuliinihoidot ja Coq langat. Larissan vuosien kokemukset kerryttänyt valtavan määrän diplomeja ja hän myös kouluttaa kollegoja alaan liittyviin toimenpiteisiin.


-American Academy of Aesthetic Medicine level 2 diplomi

-Mesq esteetikan klinikan vastaava lääkäri

-Astomed Finland Oy kouluttava lääkäri.