Kampaamo

Salongin puoli on erikoistunut desing leikkauksiin & väreihin. Leikkaamme klassisia ja graafisia hiuksia, jotka sopivat kaikenikäisille, kaikenlaisille tyyleille ja elämäntavoille. Teemme monenlaisia värjäyksiä perinteisestä värjäystekniikasta aina balayageen ja muihin uudempiin trendeihin. Erikoisosaamiseemme kuuluu vaativat leikkaukset, hiustenvärjäykset, erityisesti vaalennukset, joissa Olaplex-tehohoito kulkee useimmiten mukana.

Varaa nyt

Palvelumme

Ajanvaraus

Ombré

Olemme kaikki kuulleet ombrésta – pitkään suosiossa olleesta hiusten värjäyksestä, jossa luodaan kontrastia kahdella eri sävyllä.

Lue lisää

Babylights

Babylightsit ovat hienojakoisia ja monivivahteisia raitoja, joiden on tarkoitus näyttää auringon vaalentamilta lapsen kesähiuksilta.

Lue lisää

Folioraidat

Jos toiveenasi on symmetriset raidat, folioraidoitus voi olla oikea vaihtoehto sinulle.

Lue lisää

Balayage

Perinteisestä raidoituksesta, jossa hiussuortuvat värjätään latvoista juuriin, balayage eroaa siinä, että kampaaja voi maalata raitoja vapaasti saavuttaakseen entistä luonnollisemman lopputuloksen.

Lue lisää

Vaalennukset

Moni meistä haluaa itselleen kauniin vaaleat kutrit, vaikka ei olisikaan luonnostaan blondi, ja onneksi muutos onkin mahdollinen taitavan stylistin tekemänä.

Lue lisää

Hiusten Värjäykset

Teemme monenlaisia värjäyksiä perinteisestä värjäystekniikasta aina balayageen ja muihin uudempiin trendeihin.

Lue lisää

Hiustenleikkaus

Leikkaamme klassisia ja graafisia hiuksia, jotka sopivat kaikenikäisille, kaikenlaisille tyyleille ja elämäntavoille.

Lue lisää

Yleelliset hiushoidot

Täydellinen hemmottelu sinulle ja hiuksillesi

Lue lisää