Brow Bar

Kulma artisti jolle geometria on A&O. Kulmien oikean mitan löytämiseen käytämme työkaluja joiden avulla löydämme oivan alku- ja päättymispisteen kulmakarvoille sekä parhaan sijainnin kaarelle. Tämä on taattu konsti saada kulmakarvat sopimaan kasvoihin kuin kasvoihin, sillä mittauksessa käytetään omia kasvonpiirteitäsi. Kulmien muotoiluun on monia eri tapoja.  Kulmien värjäystä, laminointia ja erilaisia muotoilu tekniikoita.

Varaa nyt

Palvelumme

Ajanvaraus

Sokeroinnit

Sokerointi on tehokas tapa poistaa ihokarvat, mutta myös hyvä keino ihon heleyttämiseen.

Lue lisää

Ripsienpidennykset

Ripsipidennykset tehdään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Volyymit, klassiset & hybridi ripsipidennykset meiltä.

Lue lisää

Ripsien kestotaivutus

Tavallisen ripsipermanentin sijaan Yumi Lashes taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymiä, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Yumi™Lashes on hoito, joka parantaa omien luonnollisten ripsiesi ulkonäköä.

Lue lisää

Kulmakarvojen laminointi

YUMI™ Brows -käsittely kulmiin on uusi ja trendikäs menetelmä. Sillä saat kauniit, tuuheat ja huolitellut kulmakarvat helposti yhdellä kertaa. Kulmien laminointi tehdään YUMI™ Brows -tekniikalla. Kulmakarvojen laminoinnissa kulmakarvat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä. Käsittely on turvallinen ja tutkittu ja sen vaikutus kestää 4-6 viikkoa.

Lue lisää