Meistä

Ador Aesthetic on kauneushoitola Hyvinkäällä, joka tarjoaa sinulle kaiken tarvitsemasi saman katon alta.
Lue lisää

Ador Aesthetic

Raikkaan tuulahduksen Hyvinkään keskustaan tuo uusi kauneuskeskus Ador Aesthetic. Kaunis ja pieni hoitolamme hemmoittelee aistejasi ja tarjoaa sinulle kaiken mitä vain kauneuden hoitoosi tarvitset. Tarjoamme asiakkaillemme huipputason ammattilaisia hiuspalveluista lääkärin tekemiin esteettisiin toimenpiteisiin.Tunteita herättävä ja ideoita antava ammattilais tiimimme takaa sinulle muutoksen arkeesi. Tunnet olevasi kuin uusi ihminen ja muu maailma katoaa mielestäsi! Kauneudenhoidon ammattilaisemme Adorassa tarjoavat monipuolisia kauneudenhoidon palveluja, aina ihonhoidosta hiuspalveluihin. Konsultaatiomme on maksuton, eikä sido sinua mihinkään.

Palvelumme

Ajanvaraus

Kampaamo

Salongin puoli on erikoistunut desing leikkauksiin & väreihin. Leikkaamme klassisia ja graafisia hiuksia, jotka sopivat kaikenikäisille, kaikenlaisille tyyleille ja elämäntavoille. Teemme monenlaisia värjäyksiä perinteisestä värjäystekniikasta aina balayageen ja muihin uudempiin trendeihin. Erikoisosaamiseemme kuuluu vaativat leikkaukset, hiustenvärjäykset, erityisesti vaalennukset, joissa Olaplex-tehohoito kulkee useimmiten mukana.
Lisätietoa

Brow Bar

Kulma artisti jolle geometria on A&O. Kulmien oikean mitan löytämiseen käytämme työkaluja joiden avulla löydämme oivan alku- ja päättymispisteen kulmakarvoille sekä parhaan sijainnin kaarelle. Tämä on taattu konsti saada kulmakarvat sopimaan kasvoihin kuin kasvoihin, sillä mittauksessa käytetään omia kasvonpiirteitäsi. Kulmien muotoiluun on monia eri tapoja.  Kulmien värjäystä, laminointia ja erilaisia muotoilu tekniikoita.
Lisätietoa

Esteettinen kauneushoitola

Tämän puolen asiantuntijat ovat erikoistuneet esteettisiin toimenpiteisiin kuten erilaisiin täyteainehoitoihin sekä ryppyjen poistoon ja ihon nuorennushoitoihin. Ador Aestheticissä toimii vain alan asiantuntijoita. Käytämme ainoastaan parhaita tuotteita ja tutkittuja menetelmiä.
Lisätietoa